fbpx

Service Category: klíma

Klíma telepítés és karbantartás

Légkondicionálás, klímatelepítés- és szerelés, klimatizáló berendezések értékesítése, rendszeres karbantartás lakossági és közületi felhasználóknak

Klímaberendezések értékesítése

A beszerzés során számos márka közül, Önnel közösen választjuk ki a céljainak megfelelő készüléket. A jó döntés meghozásában érdemes mérlegelni a következő szempontokat: először is, mi a a légkondi beszerzésének célja? Csak hűteni szeretne, vagy a fűtésre rásegíteni? Esetleg cél a hűtés és fűtés is, de nem lesz más fűtési mód? A megfelelő gyártmány és teljesítmény kiválasztásában feltétlen vegye igénybe kollégáink segítségét! A felmérés és az Ön számára ideális klímaberendezés kiválasztása minden esetben ingyenes.

Légkondicionáló vásárlása előtt a helyszíni felmérés elengedhetetlen, ehhez pedig valódi szakemberekre van szükség.

Többek között ebben lesz segítségére a ZsírProfi. Amennyiben felhív minket, vagy ír nekünk, mi néhány napon belül felkeressük Önt, hogy felmérjük, pontosan milyen típusú és teljesítményű klímaberendezésre van szüksége.

Minden helyszín egyedi, ezért az ideális légkondícionáló készülék kiválasztása számos összetevőből álló feladat. Ez a tájékoztatás és felmérés ingyenes, továbbá nem jár semmilyen további kötelezettséggel.

Kizárólag környezetkímélő és energiatakarékos megoldásokat kínálunk, a legújabb technikák alkalmazásával.

Konyhai elszívó csövének mechanikus tisztítása
Konyhai elszívó csövének mechanikus tisztítása

Kérjen ingyenes felmérést

A megfelelő klíma kiválasztása a legfontosabb feladat, melyet legjobb tudásunk szerint, az Ön igényeinek és a helyszín adottságainak együttes figyelembe vételével végzünk el.

Szerviz és karbantartás

Légkondicionáló berendezések rendszeres és időszakos karbantartása

A split klímák élettartama akár 15-20 év is lehet. A gyártók 3-5 év garanciát biztosítanak az ügyfeleknek. Ehhez azonban elengedhetetlen a megfelelő üzemeltetés, melynek sarokköve a rendszeres karbantartás.

A klímaberendezéseken gyakran csak megbontás után látható, hogy nem a porosodás a fő probléma, hanem a penész jellegű lerakódások is, így a penész a hűtött levegővel működés közben végig kapcsolatban van, így a hűtött helyiség minden pontjára eljut a penész.

A poros és szennyezett kültéri egység nyáron nehezebben tudja a meleget leadni a kültéri hőcserélőn, így növekszik a fogyasztás és feleslegesen többet dolgozik a készülék.

A karbantartás nemcsak a gyári garancia feltétele, hanem a lakótér levegő minősége miatt is fontos.

A nem látható részeken egy kézi endoszkópos egységet használunk, amivel a készülék olyan pontjait is meg tudjuk vizsgálni, ahol megbontás nélkül nehéz lenne megmondani, hogy szükséges-e az alapos takarítás.

Mikor kell karbantartani?

Legfőképp a nyári indítás előtt, tavasszal.

A hűtésre történő átálláskor kollégáink ellenőrzik a hűtőközeg meglétét, a kompresszor, hűtőkör állapotát, elektromos csatlakozásokat, cseppvíz rendszer működését. Légoldalon a szűrők, kondenzátor, elpárologtató tisztasága a fő feladat.

Legvégül pedig egy fontos momentum: fertőtlenítés a kellemetlen szagok, kórokozók elkerülése miatt!

Őszi karbantartás

A légkondi használata napjainkra jelentősen megváltozott, kibővült a fűtési feladatokkal. Így már nem egy pár hetet működő gép, hanem sokszor egész évben hasznos eszköz lett. A fokozott igénybevétellel a karbantartási feladatokat is ki kell terjeszteni és a fűtési szezonra is fel kell készíteni a klímát a fentiekhez hasonló módon csak fűtési üzemben.

Ügyfeleink érdeke a tiszta, jó levegőt biztosító klíma, mindazonáltal a gyártó is a karbantartással igyekszik védeni magát és a berendezést, hiszen a garancia feltétele a rendszeres szakcég által leigazolt karbantartás.

Konyhai elszívó tisztítószeres tisztítása

Kérd az ingyenes felmérést

Gyors időpont-egyeztetés után kiszállunk a helyszínre, belenézünk a szellőzőrendszerbe, aztán írásos ajánlatot kapsz tőlünk.

Nálunk már jártunk

Referenciák